Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
MaxMaximov24
вік: 36  секс: 
|
Написане: Вчора навколо 12:27 Початкове запитання | |
|
Я вже другий день мучуся з вибором, може хтось підкаже, де у Львові можна безпечно й якісно замовити доставку квітів? Хочу зробити приємний сюрприз для мами на день народження, але не просто купити букет, а щоб усе пройшло красиво: із доставкою додому, вчасно, зі свіжими квітами й гарною упаковкою. Читаю відгуки по різних сервісах — і наче все добре, але потім трапляються страшні історії: то зів’яли квіти, то водій запізнився на три години, то просто не додзвонитися. Не хотілося б зіпсувати важливу мить. Можливо, хтось замовляв недавно і може порадити перевірений сервіс із гарним сервісом і приємним вибором? |
|
Догори |
|
 |
Jalsomino
вік: 36  секс: 
|
Написане: Вчора навколо 12:29 | |
|
Маю схожу історію — теж шукав надійний варіант для доставки квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv бо хотів порадувати колегу на день народження прямо в офісі. Після декількох фіаско з випадковими сайтами, знайшов сервіс, який реально вразив якістю обслуговування — ProFlowers. Там усе максимально зручно: сайт зрозумілий, вибір букетів величезний — від класичних троянд до стильних міксів із сезонних квітів. Але головне — відповідальне ставлення до доставки. У моєму випадку букет прибув точно в домовлений час, квіти були дуже свіжі, гарно оформлені, ще й листівку красиво підписали.
Плюс — вони реально знають, що таке сервіс. Підтвердження замовлення, повідомлення про відправлення, фото перед відправкою — усе чітко. Мені особливо сподобалося, що доставка квітів для них — це не просто слова, а налагоджений процес, у якому враховано кожну деталь. Раджу глянути їхній сайт і зателефонувати, якщо є питання — менеджери дуже ввічливі й компетентні. Думаю, для мами це буде саме той приємний момент, який ви плануєте.
 |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 122/500 |
server load: 5% |
Freeboard.at |
server time: 0.15s |
board activity: 13851 |
|