Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Talalala
секс: 
|
Написане: 13 травня 2025 22:30 Початкове запитання | |
|
Хочу оновити інтер’єр у вітальні та шукаю гарні 3D панелі для стін. Хочеться, щоб вони були стильні, не надто важкі в догляді та підходили до сучасного дизайну. Розглядаю різні варіанти: з гіпсу, ПВХ або навіть з екологічних матеріалів. Якщо хтось уже замовляв такі панелі, поділіться, будь ласка, досвідом: де купували, чи легко їх клеїти, чи не тріскаються з часом і як вони виглядають в інтер’єрі. Бажано також дізнатись про ціни та наявність доставки по Україні. Буду вдячна за поради! |
|
Догори |
|
 |
Barkan

секс: 
|
Написане: 14 травня 2025 19:56 | |
|
Я якраз нещодавно проходив через такий самий пошук, тож маю чим поділитися. Для оновлення вітальні вирішив обрати 3D панелі на стіну, бо хотілося чогось стильного, але без зайвого пафосу. Після довгих пошуків зупинився на магазині Віста — у них великий вибір панелей з ПВХ, гіпсу й навіть екоматеріалів. Замовив з ПВХ — легко монтуються, мають хороший рельєф, і, що важливо, догляд за ними простий: досить протерти вологою ганчіркою. Ціни виявились приємними, особливо якщо брати комплектами. Доставка по Україні була швидкою, все прийшло в цілості. Панелі тримаються міцно, нічого не тріскає, виглядає дуже достойно — вітальня одразу змінилась. Раджу подивитись асортимент саме в "Вісті", якщо шукаєш якість і сучасний вигляд. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 247/500 |
server load: 19% |
Freeboard.at |
server time: 0.15s |
board activity: 12605 |
|