Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
ocxuk
|
Написане: 16 грудня 2024 19:26 Початкове запитання | |
|
Я зараз роблю ремонт у ванній кімнаті, і для мене важливо, щоб рушникосушник не тільки виконував свою основну функцію, але й доповнював стиль інтер'єру. Які варіанти рушникосушників візуально виглядають естетично і можуть підходити до сучасного інтер'єру ванної кімнати? Чи є серед моделей, що поєднують функціональність і стиль, такі, що можна легко встановити без необхідності великих змін у сантехнічній системі? |
|
Догори |
|
 |
Вероника Лимарева
|
Написане: 18 грудня 2024 11:57 | |
|
Якщо шукаєте рушникосушник https://vista.ua/vodopostachannja-ta-opalennja/rushnikosushniki-17/ для ванної кімнати, обов'язково зверніться до магазину "Віста"! Мені дуже сподобався їх асортимент і якість товарів. Я придбав модель з комбінованим обігрівом, що дуже зручно, оскільки можна використовувати як електричне, так і водяне опалення. Рушникосушник працює безшумно, ефективно висушує рушники і не займає багато місця. Плюс, його елегантний дизайн чудово вписався в наш інтер’єр. Це дуже зручне рішення для тих, хто хоче мати комфорт у ванній! |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 141/500 |
server load: 8% |
Freeboard.at |
server time: 0.13s |
board activity: 12619 |
|