Тканина для сукні
Нова темаВідповісти Ukraine1 > Сімейний
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
ocxuk

ПовідомленняНаписане: 15 березня 2025 19:29    Початкове запитання
15 березня 2025 19:29 з ocxuk

Доброго дня! Шукаю інформацію про те, яка тканина найкраще підійде для весільної сукні. Хочу щось ніжне, але щоб добре тримало форму. Які тканини ви б порадили? І ще питання: де в Україні можна купити якісну тканину для весільного плаття? Може, хтось знає гарні місця з широким вибором? Дякую за відповіді!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Вероника Лимарева

ПовідомленняНаписане: 16 березня 2025 14:30    
16 березня 2025 14:30 з Вероника Лимарева

Привіт! Я хочу поділитися своїм досвідом покупки тканин у магазині «Wedding Style». Для мене було важливо знайти екологічно чисті матеріали, і тут мені запропонували чудовий варіант — органічний шовк. Він не тільки екологічний, але й неймовірно приємний на дотик. Персонал магазину був дуже уважним, допоміг підібрати тканину, яка ідеально підійшла для мого весільного образу. Якщо вас цікавлять весільні сукні Україна https://wed-style.com.ua/ua/shop/ раджу завітати. Сукня вийшла легкою, елегантною і дуже комфортною. Дякую «Wedding Style» за те, що допомогли мені створити мрійний образ!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Ukraine1 > Сімейний
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Freeboard.at Подібні теми в Freeboard.at
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Декор для сукні interes 1 17 квітня 2025 11:21 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Шукаю тканину для весільної сукні kiev 3 22 лютого 2025 15:23 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Готові аплікації для весільної сукні kiev 1 26 червня 2024 22:38 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Декор для сукні spilkuvannya 1 16 квітня 2025 17:52 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Тканина altanka 0 16 червня 2024 12:54 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Тканина sehong 2 18 квітня 2025 08:29 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.