Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Алсо Поверфул
|
Написане: 14 січня 2025 20:30 Початкове запитання | |
|
Мене цікавить, чи можна продати волосся, але щоб це було дійсно вигідно? |
|
Догори |
|
 |
Вероника Лимарева
|
Написане: 15 січня 2025 15:04 | |
|
Нещодавно я дізналася, що скупка волосся https://hairua.com/ може бути прибутковою справою, якщо звернутися до надійної компанії. У Києві мені порекомендували HAIRUA, і я не пошкодувала про свій вибір. Мої природні коси довжиною 50 см оцінювали дуже високо – 100000 грн за кілограм! Це звучало майже нереально, але після візиту до їхнього салону всі сумніви розвіялися. Фахівці були уважними до деталей. Вони пояснили, як правильно доглядати за волоссям перед продажем, щоб отримати найкращу ціну. Зрізання було абсолютно безболісним і швидким, а атмосфера у салоні – комфортною. Я отримала свої 5000 грн відразу, що було дуже зручно.
Особливо вразила прозорість процесу – жодних прихованих умов чи дрібного шрифту. Якщо у вас є довге незабарвлене волосся без сивини, обов’язково звертайтеся до HAIRUA. Це вигідно, професійно і максимально просто! |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 152/500 |
server load: 18% |
Freeboard.at |
server time: 0.16s |
board activity: 12619 |
|