Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Buyyy
вік: 35  секс: 
|
Написане: 20 травня 2025 10:03 Початкове запитання | |
|
Привіт, дівчата! Шукаю перевірену клініку в Києві для видалення кісти яєчника. Хто проходив таку операцію, поділіться досвідом, на що звертали увагу при виборі клініки та лікаря. |
|
Догори |
|
 |
marmelad
|
Написане: 20 травня 2025 10:04 | |
|
Я недавно проходила таку операцію. Вибір клініки – це не тільки вибір за ціною, але й за досвідом лікаря. Я пішла до клініки, де лікар має досвід роботи з такими операціями. Відгуки були дуже позитивні. Перш ніж вирішити, я ще порадилась із кількома людьми, які вже проходили через таку операцію. Дуже важливо почути різні думки, і не поспішати з вибором. Я залишилася дуже задоволена. |
|
Догори |
|
 |
Buyyy
|
Написане: 20 травня 2025 10:04 | |
|
Я теж довго думала, куди йти, і зрештою вибрала клініку після консультації з лікарем, який має досвід у таких операціях. Пройшла операцію у Києві, все було добре. Дуже важливо вибирати не тільки клініку, а й лікаря, з яким ви будете комфортно почуватися. Я пройшла консультації в декількох місцях, але в результаті зупинилася на тій, де лікар справив на мене найбільше позитивне враження. |
|
Догори |
|
 |
marmelad
|
Написане: 20 травня 2025 10:05 | |
|
Buyyy написав: |
Я теж довго думала, куди йти, і зрештою вибрала клініку після консультації з лікарем, який має досвід у таких операціях. Пройшла операцію у Києві, все було добре. Дуже важливо вибирати не тільки клініку, а й лікаря, з яким ви будете комфортно почуватися. Я пройшла консультації в декількох місцях, але в результаті зупинилася на тій, де лікар справив на мене найбільше позитивне враження. |
Я звернулася до клініки Добробут https://dobrobut.com/ua/services/c-udalenie-kisty-aicnika для видалення кісти яєчника після того, як мені поставили цей діагноз. Я була дуже стривожена, але лікарі в клініці допомогли мені пройти через все з мінімальними переживаннями.
Вони детально пояснили, як буде проходити операція, і я була впевнена, що в руках професіоналів. Операція пройшла швидко, і після неї я майже не відчувала дискомфорту. Вже через кілька тижнів я була на ногах і відчувала себе набагато краще. Я дуже вдячна клініці за їхній підхід і професіоналізм, і якщо ви маєте подібну проблему, сміливо звертайтеся до них. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.