Тонометр на запястье
Нова темаВідповісти Ukraine1 > Здоров'я та фітнес
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Шевчук

ПовідомленняНаписане: 29 серпня 2024 17:12    Початкове запитання
29 серпня 2024 17:12 з Шевчук

Где купить небольшой, но удобный тонометр на запястье?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Nikityk

ПовідомленняНаписане: 30 серпня 2024 15:44    
30 серпня 2024 15:44 з Nikityk

Мне очень понравился выбор в магазине Меда, где я и купила классный тонометр на запястье https://meda.com.ua/ru/catalog/medtehnika/tonometri/zapyastkovi . Сейчас по скидке за 1070 грн можно купить качественный тонометр Gamma Active, который крепится на руку, включается и он быстро измеряет ваше артериальное давление. Мне понравился. Тем более, что такой тонометр можно брать с собой в поездки. Он небольшой и удобный.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Ukraine1 > Здоров'я та фітнес
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Freeboard.at Подібні теми в Freeboard.at
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Какой тонометр выбрать forumukraine 1 26 травня 2025 16:19 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Автоматичний тонометр Ukraine1 1 26 травня 2024 09:21 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Тонометр для дома yooyi 1 26 березня 2025 17:20 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Автоматический тонометр forumukraine 1 27 березня 2025 19:50 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где купить тонометр sehong 1 22 травня 2025 15:12 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где купить тонометр Ukraine1 1 28 березня 2025 16:55 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Полуавтоматический тонометр yooyi 1 27 травня 2025 14:54 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.